-
View
עוגת גבינה עם תותים מתכון
מצרכים
לתחתית
200 גרם ביסקוויטים וניל/שוקולד או לוטוס
50 גרם חמאה
למלית
500 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת שמנת
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה להקצפה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
לציפוי העוגה
חבילת תותים חתוכים לפרוסות עבות
1 חבילת ג’לי תות
הוראות הכנה
1. במעבד מזון או באופן ידני (מכניסים את הביסקוויטים לתוך שקית, אוטמים אותה ובעזרת מערוך מרסקים אותם) מרסקים את הביסקוויטים לפירורים.
2. ממיסים את החמאה במיקרוגל ושופכים לתוך קערה יחד עם הביסקוויטים המרוסקים.
3. לוקחים את תערובת הביסקוויטים והחמאה ומרפדים אותה בתחתית התבנית.
4. במיקסר נערבב את השמנת, אינסטנט פודינג וניל והסוכר עד לקבלת קרם אחיד וחלק, בהדרגה נוסיף את בינת השמנת החמוצה, השמנת המתוקה והגבינה הלבנה ונמשיך לערבב במיקסר עד לאיחוד מרקמים.
5. ניצוק את הקרם לתבנית, על תחתית הביסקוויטים וניישר את הקרם.
6. נכניס את העוגה למקפיא למשך 3 שעות לפחות.
7. ניכן את הג’לי לפי ההוראות על גב האריזה. נסדדר את התותים הפרוסים ומעל נשפוך את הג’לי בעדינות ובצורה אחידה.
Leave a Review
You must be logged in to post a comment.
תגובות בפייסבוק