-
זמן הכנה50 דקות
-
זמן בישול10 דקות
-
View
עוגיות שוקולד צ’יפס מתכון פשוט להכנה
מצרכים
2 כוסות שוקולד צ’יפס
2 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום
3/4 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
1 כפית מלח
3/4 כוס חמאה בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה
1. בקערה גדולה נקציף את הסוכר החום, הסוכר הלבן, המלח והחמאה עד לקבלת מרקם אחיד ללא גושים.
2. לאחר מכן נוסיף את הביצה ותמצית הווניל ונמשיך להקציף.
3. נוסיף לקערה את הקמח והסודה לשתייה ובעזרת מרית בתנועת קיפול נערבב את התערובת בעדינות (חשוב לא לערבב יותר מדי).
4. נכניס לתוך הקערה עם התערובת את השוקולד צ’יפס ונערבב.
5. נכסה את הקערה עם תערובת הבצק וניתן לה להצטנן למשך 40 דקות לפחות (אם נרצה לקבל טעמים עזים יותר, ניתן לשים את התערובת להתקררות במקרר למשך לילה שלם).
6. נחמם תנור ל-180 מעלות ונרפד תבנית בנייר אפייה.
7. ניצור מהבצק כדורים קטנים ונמעך אותם מעט עדי ליצור צורת עוגייה שטוחה, נניח אותן על נייר האפייה במרחק קטן זו מזו.
8. נאפה את העוגיות במשך 10-20 דקות או עד אשר הן משחימות.
9. מצננים לפני ההגשה.
Leave a Review
You must be logged in to post a comment.
תגובות בפייסבוק