-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן בישול15 דקות
-
View
עוגיות ריבה פרווה מהירות להכנה
לבצק פריך
2 כוסות קמח לבן
200 גרם מחמאה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס אבקת סוכר
קורט מלח
1/2 כפית תמצית וניל
כוס מים/מיץ תפוזים
למלית ולציפוי
ריבת תותים/פטל או כל ממרח שאתם אוהבים
אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. בקערה עם מיקסר נערבב את תמצית הווניל, הביצה, המים/מיץ תפוזים, המחמאה, הסוכר והמלח.
2. בהדרגה נוסיף את הקמח ונמשיך לערבב עד שנוצר לנו בצק פירורי/גושי.
3. את הבצק שנוצר נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך שעתיים.
4. נחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
5. נוציא את הבצק מהמקרר, נוריד את הניילון הנצמד ונרדד את הבצק על נייר אפייה מקומח. נקרוץ את הצורות שאנו רוצים.
6. את השאריות של הבצק נרדד שוב ונקרוץ מהן את הצורות הרצויות. במחצית מהצורות נקרוץ עיגול באמצע.
7. נאפה במשך 15 דקות או עד שהעוגיות משחימות מעט. כאשר הן מוכנות נוציא אותן החוצה ונניח אותן להצטנן.
8. ניקח את תחתית העוגייה (זאת שלא קרצנו בה עיגול), נוסיף מעליה כפית ריבה. מעל הריבה נניח את העוגייה שקרצנו בה עיגול במרכז ומעליה נפזר אבקת סוכר לקישוט.
למתכון עוגת שוקולד פרווה טעימה
למתכון עוגיות ריבה פרווה
Leave a Review
You must be logged in to post a comment.
תגובות בפייסבוק