-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן בישול15 דקות
-
View
סהרוני שקדים בטעם ממכר שלא תפסיקו לאכול
מצרכים
200 גרם חמאה
1 כוס אבקת סוכר
250 גרם קמח לבן
200 גרם שקדים טחונים
1 כפית מלאה אבקת אפייה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
לציפוי
אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. נחמם תנור לחום של 18 מעלות.
2. את החמאה נחתוך לקוביות ונשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה, נוסיף את אבקת הסוכר ונערבב היטב.
3. לאחר ערבוב החמאה ואבקת הסוכר, נוסיף את שאר המצרכים ונערבב עד לקבלת תערובת חלקה ולא דביקה.
4. במידה והתערובת יוצאת דביקה, תוסיפו מעט קמח ותמשיכו לערבב.
5. את הבצק נניח על משטח עבודה מקומח מעט.
6. נכין תבנית מרופדת בנייר אפייה שעליה נניח את העוגיות.
7. מהבצק נכין כדורים קטנים ומכל כדור ניצור צורה של סהר. נניח בתבנית במרווחים אחד מהשני.
8. נאפה במשך כ-15 דקות לערך או עד אשר הן מתחילות להזהיב אך לא מדי (חשוב שהן תישארנה בהירות).
9. לאחר שהעוגיות מוכנות, נוציא אותן לצינון, נפזר מעליהן אבקת סוכר ונגיש.
למתכון קאפקייקס רד ולווט מושלם להכנה ביתית
תגובות בפייסבוק