-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן בישולשעה
-
View
עוגת גבינה טבעונית אפויה רכה עם פריכות בתחתית
מצרכים
לתחתית
1/4 כוס סוכר
2 כוסות פירורי ביסקוויטים
1/2 כוס שמן קוקוס
לעוגה
400 גרם גבינת סויה
2 גביעי יוגורט סויה בטעם טבעי
3/4 פחית קרם קוקוס
קליפה מגוררת מלימון אחד
1/2 כוס קמח מכל סוג
מיץ מלימון אחד
2 כפות אבקת קורנפלור
1.5 כפית תמצית וניל
1.5 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
1. נחמם את התנור מראש ל-180 מעלות .
2. בינתיים במעבד מזון או ידנית (נכניס את הביסקוויטים לשקית, נאטום אותה ועם מערוך נרסק אותם) נרסק את הביסקוויטים ונעביר אותם לקערה.
3. בסיר או במיקרוגל נמיס את שמן הקוקוס ונוסיף לו את הסוכר ונערבב.
4. את התערובת הנוזלית נוסיף לביסקוויטים ונערבב עד לאיחוד מרכיבים.
5. את התערובת נשים בתחתית התבנית המשומנת ונהדק אותה בצורה אחידה. נכניס לתנור ונאפה למשך 7 דקות.
6. במיקסר נערבב גבינת הסויה, מעדנים, תמצית ווניל, מיץ לימון, גרידת לימון וחלב קוקוס ובסיום נוסיף את הקורנפלור ואבקת פודינג וניל ונערבב היטב.
את התערובת שנוצרה נשפוך לתוך התבנית עם התחתית המוכנה ונאפה למשך 50 דק’.
7. לאחר שהעוגה מוכנה, נשאיר אותה בתוך התנור המכובה ל-50 דקות נוספות.
8. לאחר שהעוגה הצטננה, נעביר אותה למקרר למשך 10 שעות לפחות
Leave a Review
You must be logged in to post a comment.
תגובות בפייסבוק