-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן בישול16 דקות
-
View
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד טעימות וקלות להכנה
מצרכים
1 ורבע כוסות שיבולת שועל
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפייה
1/2 כוס קמח מלא
2 ביצים
1/2 כוס שוקולד מריר חתוך לחתיכות קטנות/שוקולד צ’יפס
3 כפות שטוחות סוכר חום
3 כפות שטוחות טחינה גולמית
1/2 כוס שמן
אופן ההכנה
1. נחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
2. בקערה קטנה נערבב היטב את השמן והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
3. בקערה נפרדת נערבב את שאר החומרים היבשים.
4. נוסיף לקערת החומרים היבשים את הביצים, הטחינה ותמצית הווניל ואת תערובת השמן והסוכר ונערבב עד לקבלת תערובת יציבה (אם התערובת רטובה, תוסיפו מעט קמח).
5. את התערובת שהכנו נכניס למקרר למשך 25 דקות.
6. ניצור כדורים מהתערובת כשהידיים שלנו מעט רטובות.
7. את הכדורים שיצרנו נניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה כאשר יש מרווח אחד מהשני ומכל כדור ניצור עוגייה שטוחה או כל צורה שנרצה.
8. נאפה את העוגיות במשך 16 דקות או עד אשר הן משחימות.
9. נצנן את העוגיות ונגיש אותן.
למתכון נוסף של עוגיות שיבולת שועל בריאות וטעימות
תגובות בפייסבוק