-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן בישול15
-
View
עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ’יפס אגוזים
מצרכים
1 ורבע כוסות שיבולת שועל
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפייה
1/2 כוס קמח מלא
1 ביצה
3 כפות חלב
קורט מלח
3/4 כוס חמוציות
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס שמן קוקוס
אופן ההכנה
1. נחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
2. בקערה קטנה נקציף את השמן והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
3. נוסיף לקערה את הביצים, החלב ותמצית הווניל ונמשיך לערבב עד לאיחוד מרכיבים.
4. בקערה נערבב את שאר המרכיבים היבשים ונוסיף לקערת הביצים יחד עם השמן והסוכר ונערבב היטב עד לקבלת תערובת יציבה (אם התערובת רטובה, ניתן להוסיף מעט קמח).
5. את התערובת שהכנו נכניס למקרר למשך 25 דקות.
6. ניצור כדורים מהתערובת כשהידיים שלנו מעט רטובות.
7. את הכדורים שיצרנו נשים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה כאשר נדאג למרווחים אחד מהשני ומכל כדור ניצור עוגייה שטוחה או כל צורה שנרצה.
8. נאפה את העוגיות במשך 15 דקות או עד שהן משחימות.
9. נצנן את העוגיות ונגיש.
למתכון עוגיות שוקולד צ’יפס טעימות במיוחד
תגובות בפייסבוק