גלידת דובדבנים ביתית עשירה ללא מכונה
מצרכים
דובדבנים טריים מגולענים או דובדבנים מסוכרים
2 מכלים (500 גרם) גבינת מסקרפונה
1 מכל חלב מרוכז ממותק קר
4 מכלים שמנת מתוקה קרה
1 כף תמצית/מחית וניל
2 כפות אבקת סוכר
2 כפיות תמצית דובדבן (אופציונלי)
אופן ההכנה
1. בקערה עם מיקסר נקציף היטב את השמנת המתוקה עד שנקבל קצפת יציבה.
2. בקערה נוספת נערבב בעזרת מרית או כף את החלב, אבקת הסוכר, גבינת המסקרפונה, תמצית הדובדבן, תמצית/מחית הווניל ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
3. את הקצפת נוסיף בתנועת קיפול לתוך התערובת השנייה שיצרנו.
4. נוסיף את הדובדבנים החתוכים ונערבב עד שנקבל תערובת אחידה.
5. את התערובת נשפוך לקעריות או קופסה ונכניס להקפאה ללילה.
למתכון גלידת אוראו ביתית וקלה להכנה
תגובות בפייסבוק