
-
זמן הכנה10 דקות
-
View
תפוח מסוכר על מקל מתכון פשוט וקל להכנה
מצרכים
8-9 תפוחים אדומים/ירוקים קטנים
450 גרם סוכר לבן
צבע מאכל אדום
150 גרם גלוקוזה
1 כוס מים

אופן ההכנה
1. את התפוחים נשטוף ונייבש היטב עד שיהיו יבשים לגמרי.
2. ננעץ מקל בחלקו התחתון של כל תפוח.
3. בסיר על אש בינונית-נמוכה נרתיח את המים, הסוכר והגלוקוזה עד שנוצר מרקם קרמל שמגיע לטמפרטורה הרצויה (160 מעלות).
אם אין לכם איך למדוד את החום, קחו בכפית מעט מהקרמל, טפטפו לתוך קערה קטנה עם מים קרים, ברגע שהקרמל מתקשה, זה אומר שזה מוכן.
4. נסיר את הסיר מהאש ונערבב פנימה בעדינות את צבע המאכל.
5. את התפוחים עם המקל נטבול בקרמל האדום, נניח לשאריות הנוזל לטפטף ונניח על נייר אפייה כשהמקל כלפי מעלה.
6. נניח לתפוחים להצטנן ונגיש.
למתכון כדורי שוקולד לבן מושלמים >>
תגובות בפייסבוק