רולדת שוקולד מטריפה שתגרום לאורחים לפזר לכם מחמאות

רולדות
  • View
    2,427

רולדת שוקולד הוראות הכנה 

4 ביצים
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
1/2 כוס קמח
2.5 כפות קקאו
1 כפית אבקת אפייה למלית ולציפוי
2 מכלים (500 מ”ל)
שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
1 קופסה גבינה לבנה

רולדת שוקולד
רולדת שוקולד

אופן ההכנה

1. נרפד תבנית אפייה ונחמם תנור לחום של 180 מעלות.

2. בקערה עם מיקסר נקציף את הביצים המלח והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.

3. בהדרגה נוסיף את אבקת ההקאו והקמח ונערבב עד לאיחוד המרכיבים.

4. ניקח את התבנית שריפדנו בנייר אפייה, ניצוק לתוכה את התערובת, נשטח אותה ונאפה במשך 10 דקות או עד אשר הבצק נאפה. נוציא לצינון.

5. נגלגל את הרולדה בעזרת נייר האפייה ונניח בצד.

6. להכנת הקרם: המיקסר נקציף את השמנת, סוכר, אינסטנט פודינג וניל והגבינה עד לקבלת תערובת חלקה ומעט סמיכה.

7. נפתח את הרולדה ובעדינות נסיר את נייר האפייה. נמרח על הרולדה כ-3/4 מהקרם ונגלגל שוב.

8. מעל הרולדה נמרח עוד מעט מהקרם ונכניס למקרר ל-4 שעות לפחות.

לקינוחי שוקולד נוספים

צפו במתכון לרולדת שוקולד של קרין גורן 

תגובות בפייסבוק

Ingredients

    Leave a Review

    X