קרפ צרפתי מתכון ביתי קל להכנה

קרפ צרפתי מתכון
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן בישול
    10 דקות
  • View
    1,331

קרפ צרפתי מתכון קלאסי וטעים שכולם אוהבים

מצרכים

1 כוס קמח
1 כפית סוכר לבן
1/4 כפית מלח
2 ביצים
1 כוס חלב
2 כפות חמאה מומסת

תוספות אפשריות

ממרח שוקולד חלב
ממרח שוקולד לבן
בננה
מקופלת מפוררת

קרפ צרפתי מתכון
קרפ צרפתי

אופן ההכנה

1. מקציפים בקערה את הביצים והחלב עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מוסיפים לקערה את החמאה המומסת וממשיכים בהקצפה.

3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, המלח והסוכר.

4. בהדרגה נוסיף מהתערובת הנוזלית לתערובת היבשה ונערבב עד אשר נוצרת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים.

5. נכסה את הבלילה וניתן לה לנוח כרבע שעה.

6. נחמם מחבת משומנת מעט על אש בינונית-גבוהה.

7. ניצוק בעזרת מצקת מתערובת הבלילה.

8. נזיז את המחבת מצד לצד בעדינות כך שהתערובת תכסה את בצורה אחידה את שטח המחבת.

9. הופכים את הקרפ ומוציאים אותו כאשר שני הצדדים מקבלים הזהבה קלה.

10. מקפלים את הקרפ לחצי, מורחים את ממרח השוקולד ומוסיפים את כל התוספות הרצויות, מקפלים למשולש משני הקצוות ומגישים.

למתכון פנקייק עם טיפים מוצלחים

קרפ צרפתי מתכון נוסף

 

תגובות בפייסבוק

    אולי יעניין אותך גם

    X