פאי פקאן מושקע של קונדיטוריה

פאי פקאן
  • זמן הכנה
    30
  • זמן בישול
    25
  • View
    2,533

פאי פקאן מרשים בטעמים מושלמים

מצרכים

לתחתית הבצק הפריך:

1 ביצה L
100 גרם חמאה
1 שקית אבקת סוכר
2 כוסות קמח לבן
1 כפית תמצית וניל

למלית:
260 גרם פקאנים
40 גרם שקדים פרוסים
1 כוס סוכר חום (אפשר גם סוכן לבן)
70 גרם חמאה
קורט מלח
2 ביצים
2/3 כוס סירופ מייפל
1/4 כוס שמנת מתוקה (אופציונלי)

פאי פקאן
פאי פקאן

אופן ההכנה:

1. לתחתית הבצק הפריך: בקערה עם מיקסר או במעבד מזון נערבב את החמאה, קמח ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת של פירורים.

2. בהדרגה נוסיף את הביצה ותמצית הווניל ונמשיך לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

3. את הבצק שהתקבל נרדד ונשטח על תבנית הפאי, נחורר מעט את הבצק ונכניס להקפאה למשך 40 דקות.

4. להכנת המילוי: נחמם תנור לחום של 180 מעלות.

5. את הבצק נוציא מהמקפיא ונאפה אותו למשך 10 דקות. נוציא אותו וניתן לו להצטנן מעט.

6. בינתיים נמיס במיקרוגל את הסוכר, המלח, החמאה וסירופ המייפל. נערבב היטב ונניח לתערובת להצטנן.

7. לתערובת נוסיף את הביצים ונערבב ולאחר מכן נוסיף את השקדים והפקאנים. נערבב היטב לאיחוד מרכיבים.

8. את התערובת שנוצרה ניצוק מעל הבצק שאפינו מעט, ניישר את התערובת על גבי הבצק שתהיה בצורה אחידה.

9. נכניס את הפאי לתנור למשך 20 דקות נוספות, נוציא, נצנן ונגיש.

למתכון כדורי שוקולד לבן טעימים

למתכון פאי פקאן

תגובות בפייסבוק

    אולי יעניין אותך גם

    Leave a Review

    X