עוגת תפוחים בחושה, קלה וטעימה בהכנה מהירה

עוגת תפוחים בחושה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן בישול
    35 דקות
  • View
    3,729

עוגת תפוחים בחושה מתכון פשוט וטעים

מצרכים

3-4 תפוחי עץ
3/4 כוס סוכר לבן
1/4 כוס סוכר חום
1.5 כוסות קמח תופח
3/4 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
1.5 כפיות קינמון
אגוזי מלך קצוצים (אופציונלי)

עוגת תפוחים בחושה
עוגת תפוחים בחושה

 

אופן ההכנה

1. את תפוחי העץ נקלף (מי שמעוניין אפשר הם הקליפה) בעזרת קולפן ונחתוך אותם לקוביות קטנות בקערה.

2. נחמם את התנור לחום של 180 מעלות.

3. לקערת התפוחים נוסיף את שאר המרכיבים למעט האגוזים ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

4. את התערובת נשפוך לתבנית משומנת, נשטח את התערובת ומעליה נוסיף את האגוזים ומעט קינמון.

5. נכניס את התבנית לתנור ונאפה במשך כ-45 דקות עד להזהבה.

למתכון סופלה שוקולד

למתכון עוגת תפוחים נוסף

לקורס האפייה של אביבית בר זהר

תגובות בפייסבוק

Ingredients

    אולי יעניין אותך גם

    Leave a Review

    X