- Cuisine: איטלקית
- Difficulty: Easy

-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן בישול35 דקות
-
View1,934
עוגת תפוזים בחושה רכה ונימוחה בפה
מצרכים
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
160 גרם קמח
3 כפות קורנפלור
1/2 כפית אבקת אפיה
150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/4 כפית מלח
1/2 כפית גרידת תפוז (אופציונלי לטעמים חזקים יותר)
1/2 כפית גרידת לימון (אופציונלי)
1/2 כפית תמצית וניל
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט
קוקוס טחון

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בקערה מערבבים את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והמלח ומניחים בצד.
3. בקערה עם מיקסר נקציף את החמאה למשך דקה, לאחר מכן נוסיף בהדרגה במהירות. גבוהה-בינונית את הסוכר, גרידת התפוז והלימון ואת תמצית הווניל. נערבב היטב במשך 3 דקות או עד אשר יתקבל מרקם אחיד, רך וחלק.
4. את הביצים נוסיף אחת אחרי השנייה תוך כדי הקצפה במהירות גבוהה.
5. תוך כדי ההקצפה, נוריד את המהירות ונוסיף בהדרגה מחצית מתערובת הקמח ונערבב עד לאיחוד מרקמים.
6. נוסיף מחצית ממיץ התפוזים ונמשיך לערבב.
7. נוסיף את המחצית השנייה של הקמח ואת המחצית השנייה של מיץ התפוזים ונערבב עד אשר נקבל תערובת חלקה (חשוב לא לערבב יותר מדי).
8. נעביר את הבלילה לתבנית וניישר את החלק העליון כך שיראה אחיד וחלק.
9. נכניס את התבנית לתנור ונאפה במשך 20-35 דקות. ניתן לבדוק אם העוגה מוכנה על ידי הכנסת קיסם לעוגה. אם הקיסם יוצא יבש, סימן שהעוגה מוכנה.
10. כשהעוגה מוכנה ניתן לה להצטנן מעט.
11. ניתן להוסיף מעל קוקוס טחון ולהגיש.
למתכון כדורי שוקולד לבן טעימים
למתכון עוגת תפוזים
Directions
test1

test3

Conclusion
test2
אולי יעניין אותך גם
Leave a Review Cancel reply
You must be logged in to post a comment.
עוגת תפוזים בחושה בטעמים של בית
Follow The Directions
test1

test3

תגובות בפייסבוק