עוגת תפוזים בחושה בטעמים של בית

עוגת תפוזים בחושה
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן בישול
    35 דקות
  • View
    1,934

עוגת תפוזים בחושה רכה ונימוחה בפה

מצרכים

3 ביצים
3/4 כוס סוכר
160 גרם קמח
3 כפות קורנפלור
1/2 כפית אבקת אפיה
150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/4 כפית מלח
1/2 כפית גרידת תפוז (אופציונלי לטעמים חזקים יותר)
1/2 כפית גרידת לימון (אופציונלי)
1/2 כפית תמצית וניל
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט
קוקוס טחון

עוגת תפוזים בחושה
עוגת תפוזים בחושה

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. בקערה מערבבים את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והמלח ומניחים בצד.

3. בקערה עם מיקסר נקציף את החמאה למשך דקה, לאחר מכן נוסיף בהדרגה במהירות. גבוהה-בינונית את הסוכר, גרידת התפוז והלימון ואת תמצית הווניל. נערבב היטב במשך 3 דקות או עד אשר יתקבל מרקם אחיד, רך וחלק.

4. את הביצים נוסיף אחת אחרי השנייה תוך כדי הקצפה במהירות גבוהה.

5. תוך כדי ההקצפה, נוריד את המהירות ונוסיף בהדרגה מחצית מתערובת הקמח ונערבב עד לאיחוד מרקמים.

6. נוסיף מחצית ממיץ התפוזים ונמשיך לערבב.

7. נוסיף את המחצית השנייה של הקמח ואת המחצית השנייה של מיץ התפוזים ונערבב עד אשר נקבל תערובת חלקה (חשוב לא לערבב יותר מדי).

8. נעביר את הבלילה לתבנית וניישר את החלק העליון כך שיראה אחיד וחלק.

9. נכניס את התבנית לתנור ונאפה במשך 20-35 דקות. ניתן לבדוק אם העוגה מוכנה על ידי הכנסת קיסם לעוגה. אם הקיסם יוצא יבש, סימן שהעוגה מוכנה.

10. כשהעוגה מוכנה ניתן לה להצטנן מעט.

11. ניתן להוסיף מעל קוקוס טחון ולהגיש.

למתכון כדורי שוקולד לבן טעימים 

למתכון עוגת תפוזים

תגובות בפייסבוק

    Directions

    test1

    a1 Step
    עוגת תפוזים בחושה

    test3

    a2 Step
    עוגת תפוזים בחושה

    Conclusion

    test2

    אולי יעניין אותך גם

    Leave a Review

    X