עוגת שוקולד פרווה עשירה בטעמים כך שלא תרגישו את ההבדל

עוגת שוקולד פרווה
  • View
    2,671

עוגת שוקולד פרווה פשוטה ועשירה

3 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר
5 כפות אבקת קקאו
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
3/4 כוס שמן
3 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
1.5 כוסות מים רותחים
חבילת שוקולד מריר
1 מיכל שמנת צמחית

עוגת שוקולד פרווה
עוגת שוקולד פרווה

אופן ההכנה

1. בתחילה נחמם את התנור ל-180 מעלות

2. נשים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר, אבקת הקקאו, אבקת האפיה, מלח, שמן, ביצים ואת תמצית הוניל ובעזרת מיקסר ידני (או כף) נערבב את התערובת עד קבלת מרקם חלק.

3. נוסיף בהדרגה לקערה את מים רותחים ונמשיך לערבב עד לאיחוד כל המרכיבים וקבלת תערובת חלקה.

4. נשפוך את התערובת מהקערה לתבנית משומנת ונכניס לתנור למשך 40 דקות. מומלץ לבדוק את העוגה מדי פעם עם קיסם עד אשר הוא יוצא יבש (סימן שהעוגה מוכנה)

5. לאחר שהעוגה מוכנה, נוציא אותה מהתנור, נניח אותה על השיש וניתן לה להצטנן.

6. הכנת ציפוי העוגה: נחמם את השוקולד המריר והשמנת הצמחית בסיר על אש נמוכה עד שהשוקולד ימס.

7. לאחר מכן, נכבה את האש ונמשיך בערבוב השוקולד והשמנת עד שנקבל מרקם סמיך וחלק.

8. נשפוך את תערובת השוקולד החמה על העוגה.

לעוגת שוקולד רגילה (לא פרווה)

עוגת שוקולד פרווה של קרין גורן

תגובות בפייסבוק

    אולי יעניין אותך גם

    Leave a Review

    X