עוגת טירמיסו איטלקית שקוצרת מחמאות

עוגת טירמיסו
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • View
    900

עוגת טירמיסו מושלמת בטעמים עשירים של קפה

רכיבים

לשכבת הבישקוטי

2 חבילות בישקוטים
3 כפות אבקת קפה נמס
2 כפות סוכר
2 כפות ליקר קפה
1.5 כוסות מים רותחים

למילוי הקרם

2 מכלי שמנת מתוקה להקצפה (קרה מאד)
250 גרם גבינת מסקרפונה
1/4 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
1 גביע גבינה לבנה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

לקישוט

אבקת קקאו

עוגת טירמיסו
עוגת טירמיסו

אופן ההכנה

1. להכנת הקרם: בקערה עם מיקסר נקציף את השמנת המתוקה, חלב, סוכר ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת תערובת יציבה.

2. לאחר מכן, נוסיף את הגבינה הלבנה וקרם המסקרפונה ונמשיך בערבוב קצר מאוד עד לאיחוד המרכיבים.

3. להכנת הקפה: בקערית נשים את הסוכר, אבקת הקפה, ליקר הקפה והמים הרותחים ונערבב עד להמסת הסוכר ואיחוד המרכיבים.

4. ניקח מחצית מהבישקוטים ונטבול אותם טבילה קצרה בתערובת הקפה.

5. ניקח תבנית פיירקס או אלומיניום מרובעת ונניח בתחתית שלה את מחצית הביקשוטים שטבלנו בשכבה אחידה.

6. מעל שכבת הבישקוטים נמרח קצת יותר ממחצית מהקרם בשכבה אחידה.

7. על הקרם נניח את המחצית השנייה שנותרה של הבישקוטים ומעליהם נמרח את תערובת הקרם שנשארה.

8. ניישר את הקרם בצורה אחידה ומעליו נפזר את אבקת הקקאו שיכסה את הקרם.

למתכון טירמיסו בכוסות אישיות

מתכון לעוגת טירמיסו

תגובות בפייסבוק

    X