עוגת בראוניז גבינה מדהימה

עוגת בראוניז גבינה
  • View
    2,913

עוגת בראוניז גבינה קרמית ונימוחה בפה

מצרכים לשכבת הבראוניז (הבסיס)
3 ביצים
150 גרם חמאה / מחמאה
200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כפית מלח

מצרכים לקרם הגבינה
1 שקית אבקת פודינג וניל
1 גבינה לבנה 250 גרם
2.5 כפות סוכר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית רום
1/4 כוס חלב

לציפוי
1 יח’ מקופלת/ 1/2 חפיסת שוקולד מגוררת (אופציונלי)
1 כף קוקוס (אופציונלי)

עוגת בראוניז גבינה
עוגת בראוניז עם קרם גבינה

 

אופן הכנה

1. בקערה נקציף בעזרת מיקסר את הביצים, סוכר, מלח ותמצית הווניל.

2. במקביל, נמיס במיקרוגל את השוקולד המריר והחמאה / מחמאה עד להמסת המצרכים.

3. את תערובת השוקולד והחמאה שהמסנו נשפוך לתוך קערת תערובת הביצים ונערבב היטב.

4. נשפוך את התערובת לתבנית משומנת מעט ונאפה את בסיס הבראוניז כ 20-30 דק’ (אפשר לבדוק בעזרת קיסם – אם הוא יוצא יבש סימן שהבסיס מוכן).

5. מוציאים מהתנור לצינון למשך חצי שעה לפחות.

הכנת הקרם

1. נערבב היטב את הסוכר, אינסטנט פודינג וניל, רום, חלב והשמנת המתוקה.

2. בהדרגה נוסיף את הגבינה הלבנה ונמשיך להקציף עד לאיחוד מרכיבים.

3. את הקרם שנוצר, נשפוך מעל שכבת הבראוניז.

4. נכניס למקרר למשך כ-3 שעות לפחות.

5. לפני ההגשה נפזר את השוקולד המגורר והקוקוס ונגיש.

 

למתכון עוגת שוקולד טעימה וקלה להכנה

למתכון עוגת בראוניז עם גבינה

 

תגובות בפייסבוק

Ingredients

    אולי יעניין אותך גם

    Leave a Review

    X