-
View
עוגת ביסקוויטים עם תותים
מצרכים
שרוול וחצי ביסקוויטים וניל
2 מיכלים שמנת מתוקה
250 גרם גבינה לבנה
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
רבע כוס סוכר
לציפוי העוגה
חבילת תותים
1 חבילת ג’לי תות
אופן ההכנה
1. בקערה נקציף שמנת, חלב, סוכר, אינסטנט פודינג וניל וגבינה עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
2. בתבנית נסדר שכבה אחידה של ביסקוויטים ומעליהם נמרח חלק מהקרם.
3. מעל הקרם נשים שוב שכבת ביסקוויטים וכך נחזור על הפעולה עד שייגמר הקרם.
4. נכניס את העוגה להקפאה למשך כ-3 שעות לפחות.
5. נכין את הג’לי תות לפי הוראות ההכנה באריזה.
6. נפרוס את התותים לפרוסות ונסדר מעל העוגה בצורה אחידה ומסודרת. מעל התותים נשפוך את הג’לי תות עם כף ונסדר אותו כך שיכסה את כל העוגה והתותים.
Leave a Review
You must be logged in to post a comment.
תגובות בפייסבוק