עוגיות ריבה פריכות והכי טעימות שיש

עוגיות ריבה
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן בישול
    15 דקות
  • View
    2,665

עוגיות ריבה מעולות ופשוטות להכנה

לבצק פריך

2 כוסות קמח
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1/4 כוס אבקת סוכר
3/4 כפית תמצית וניל
כוס חלב
מעט מלח

למלית ולציפוי

ריבת תות או כל ממרח שאתם אוהבים
אבקת סוכר

עוגיות ריבה
עוגיות ריבה

אופן ההכנה

1. בקערה עם מיקסר נקציף את הסוכר, המלח, תמצית הווניל, הביצה, החמאה והחלב.

2. את הקמח נוסיף בהדרגה לקערה ונמשיך לערבב עד שיצא לנו בצק פירורי/גושי.

3. את הבצק נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך שעתיים לפחות.

4. נחמם את התנור לחום של 180 מעלות.

5. את הבצק נוציא מהמקרר ונרדד אותו על נייר אפייה מקומח. נקרוץ את הצורות שאנו רוצים לעשות.

6. את השאריות של הבצק נרדד שוב ונקרוץ מהן את הצורות שבחרנו. במחצית מהצורות נקרוץ עיגול באמצע.

7. נאפה במשך 15 דקות או עד שהעוגיות משחימות. ברגע שהן מוכנות נוציא אותן מהתנור להצטנן.

8. ניקח את תחתית העוגייה (זאת שלא קרצנו בה עיגול), נמרח מעליה כפית ריבה. מעל הריבה נניח את העוגייה שקרצנו בה עיגול באמצע ומעליה נפזר אבקת סוכר.

למתכון עוגיות ריבה פרווה פריכות וטעימות

למתכון עוגיות עם ריבה 

תגובות בפייסבוק

    אולי יעניין אותך גם

    Leave a Review

    X