סנדוויץ’ גלידה דובדבנים עם עוגיות שוקולד צ’יפס

סנדוויץ' גלידה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן בישול
    15 דקות
  • View
    986

סנדוויץ’ גלידה מטריף עם עוגיות שוקולד צ’יפס

מצרכים

לעוגיות שוקולד צ’יפס

200 גר’ חמאה מומסת
2 ורבע כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתייה
3/4 כוס סוכר חום
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס שבבי שוקולד צ’יפס
1/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים בגודל M
1 כפית תמצית וניל

לגלידת דובדבנים

3 מכלים שמנת מתוקה קרה
1 פחית חלב מרוכז ממותק קר
דובדבנים טריים/מסוכרים חתוכים לחתיכות קטנות
2 כפיות תמצית דובדבנים (אופציונלי)

סנדוויץ' גלידה
סנדוויץ’ גלידה

אופן ההכנה

1. לעוגיות שוקולד צ’יפס: בקערה נערבב היטב את כל מצרכי העוגיות עד לאיחוד המרכיבים וקבלת בצק אחיד.

2. נחמם את התנור לחום של 180 מעלות ונרפד תבנית בנייר אפייה.

3. מהתערובת שנוצרה נכין כדורים. את הכדורים נניח על התבנית עם נייר האפייה במרווחים אחד מהשני ונשטח כל כדור לצורת עוגייה שטוחה ועגולה.

4. נאפה את העוגיות במשך כ-10-15 דקות או שעד שהן מזהיבות.

5. נוציא אותן מהתנור ונצנן.

6. לגלידת הדובדבנים: את השמנת נקציף היטב בקערה עם מיקסר, עד שנקבל תערובת של קצץ יציב ואחיד.

7. נוריד את עוצמת ההקצפה ונוסיף את החלב המרוכז למשך כמה דקות עד לאיחוד המרכיבים.

8. נוסיף את הדובדבנים ובעזרת מרית נערבב בתנועת קיפול את הדובדבנים לתוך התערובת עד לאיחוד המרכיבים.

9. את הגלידה נכניס להקפאה ללילה שלם.

10. לאחר ההקפאה, נמרח כף גדושה של גלידה על גבי עוגייה ונניח מעליה עוגייה נוספת.

11. את הסנדוויץ’ גלידה שהכנו נכניס למקפיא למשך שעה ולאחר מכן נוכל להגיש.

למתכון ארטיק פירות יער עם יוגורט מרענן

למתכון סנדוויץ’ גלידה

תגובות בפייסבוק

    אולי יעניין אותך גם

    X