-
זמן הכנה10 דקות
-
View
טירמיסו מתכון קל להכנה בכוסות אישיות
מצרכים
250 גרם גרם גבינת מסקרפונה
10 אצבעות בישקוטי
1 כף אבקת קקאו
200 מ”ל שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
1 כוס אספרסו (אפשר להחליף בנס קפה ללא חלב)
אופן ההכנה:
1. תחילה נכין את הקפה וניתן לו להצטנן.
2. בקערה נערבב את גבינת המסקרפונה עם הסוכר עד לאיחוד מרכיבים.
3. בקערה נפרדת נקציף את השמנת המתוקה עד ליצירת קצפת יציבה, ונקפל בעדינות לתוך תערובת הגבינה והסוכר.
4. ניקח את הבישקוטים ונטבול אותם טבילה מהירה בקפה.
5. ניקח את כוסות ההגשה ונניח את הבישקוטים בתחתית הכוס.
6. מעל הבישקוטים ניצוק את תערובת הקרם עד למחצית מגובה הכוס, נפזר מעל אבקת קקאו ונוסיף שוב בישקוטים (לאחר שטבלנו אותם בקפה).
7. נוסיף מעל השכבה השנייה של הבישקוטים את הקרם ונכניס למקרר לפחות ל-3 שעות.
8. לפני ההגשה נפזר בשכבה העליונה של הקרם את אבקת הקקאו ונגיש.
טירמיסו מתכון נוסף
Leave a Review
You must be logged in to post a comment.
תגובות בפייסבוק