גלידת דובדבנים ביתית עם קרם מסקרפונה עשיר

גלידת דובדבנים ביתית
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • View
    1,499

גלידת דובדבנים ביתית עשירה ללא מכונה

מצרכים

דובדבנים טריים מגולענים או דובדבנים מסוכרים 2 מכלים (500 גרם) גבינת מסקרפונה 1 מכל חלב מרוכז ממותק קר 4 מכלים שמנת מתוקה קרה 1 כף תמצית/מחית וניל 2 כפות אבקת סוכר 2 כפיות תמצית דובדבן (אופציונלי)

גלידת דובדבנים ביתית
גלידת דובדבנים

אופן ההכנה

1. בקערה עם מיקסר נקציף היטב את השמנת המתוקה עד שנקבל קצפת יציבה.

2. בקערה נוספת נערבב בעזרת מרית או כף את החלב, אבקת הסוכר, גבינת המסקרפונה, תמצית הדובדבן,             תמצית/מחית הווניל ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.

3. את הקצפת נוסיף בתנועת קיפול לתוך התערובת השנייה שיצרנו.

4. נוסיף את הדובדבנים החתוכים ונערבב עד שנקבל תערובת אחידה.

5. את התערובת נשפוך לקעריות או קופסה ונכניס להקפאה ללילה.

למתכון גלידת אוראו ביתית וקלה להכנה

גלידת דובדבנים ביתית מתכון נוסף

תגובות בפייסבוק

    אולי יעניין אותך גם

    Leave a Review

    X